Er du fan af Italien?

Er du fan af Italien?

Italien er et dejligt land at tage hele familien med på ferie til. Landet byder nemlig ikke blot på behagelige temperaturer – du kan også nyde den tilbagelænede kultur og få pulsen helt ned, mens du holder ferie i Italien. Men det må heller ikke gå alt for roligt for sig, og er du fan af Italien, er du helt sikkert også fan af fodbold fra den italienske topliga, Serie A.

Italiensk fodbold er nemlig en kulturel oplevelse i sig selv, og ofte fortsætter kampene udenfor banen. Spillerne skal nemlig ikke blot være på, mens de spiller, de skal også forholde sig til fankulturen, der er en del anderledes, end vi kender det fra dansk fodbold. I Danmark ser vi sjældent folk, der skifter favorithold. Er man fan, er man det som oftest hele livet. Helt fra barnsben, hvor de fleste tog med sine venner eller sin far på stadion for at se bold, og helt til man selv bliver voksen og tager sine egne børn med ud og ser bold. I Danmark er vores favorithold nærmest en religion for os, og der er ikke nogen, der skal regne med, at vi skifter lige foreløbig – og det er uanset hvor skidt, det måske går for vores favorithold.

I Italien derimod er det noget anderledes. Det er ekstra vigtigt at spillerne præsterer hele tiden, når der spilles italiensk fodbold, for hvis det taber en kamp, er det ikke blot trofæet, de risikerer at miste. De italienske fans kan blive meget sure og kan faktisk finde på at gå imod deres eget hold, hvis ikke de mener, at spillerne præstere, som de skal på banen.

Derfor er det utroligt spændende, når man følger med i Serie A – både under og efter kampen.

Se kampene online på Strive Sport

Efterhånden er der stort set intet, som man ikke kan finde på nettet, og har du lyst til at se kampene fra den italienske Serie A, kan du naturligvis se live fodbold fra Serie A online. Du kan nemlig se det på Strive Sport. Man kan sammenligne Strive Sport med fodboldverdens svar på Netflix, og du kan både se live-kampene fra dine favoritligaer i Europa, og du kan se gengivelser og højdepunkter derfra. Du kan faktisk også se fodboldshows på Strive Sport. Så er du fan af Italiensk fodbold, eller måske nogle andre europæiske ligaer, kan du tilmelde dig Strive Sport i dag, og opleve glæden ved at kunne se fodbold både live og on-demand på din computer, telefon eller tablet – lige når det passer dig.

Følg med i den italienske topliga

Italien har altså andet at byde på end smuk natur, hyggelige campingpladser og dejlige hoteller. Få en kulturoplevelse ved at følge med i den italienske topliga. Så har du fået den italienske kultur endnu mere ind under huden til næste gang, du holder ferie i Italien – og måske kan du tage hele familien med ud og se en kamp på jeres næste tur til Italien?

Comments are closed.