Pas på dine smykker når du er i udlandet

Pas på dine smykker når du er i udlandet

Hvis du er ude at rejse i udlandet, skal du sørge for at passe på dine smykker. Det er ærgerligt at miste dem, og med lidt ekstra påpasselighed behøver du ikke at være bange for det. Det kræver bare, at du er lidt ekstra opmærksom. Så burde det ikke være noget problem at have dine smykker med på ferie.

Hvilke smykker skal jeg tage med på ferie?

Når du er ude at rejse, kender du som regel ikke på forhånd de forhold, der er på dit feriested. Derfor kan det være en god ide, at du for en sikkerheds skyld lader dine dyreste smykker blive hjemme.

Hvis du har købt dine smykker hos Smykkemester, har du haft mulighed for at vælge mellem smykker i alle prisklasser. Derfor burde der være en god chance for, at du har smykker i forskellige prisniveauer. Du kan vælge nogle smykker til din ferie, som ikke er i den dyreste ende af skalaen.

Undgå tyveri på rejsen

Det er virkelig ærgerligt, hvis du får stjålet dine smykker af en lommetyv, som er fiks på fingrene. Derfor skal du sørge for at holde øjne og ører åbne, hvis du bliver kontaktet på gaden. Du skal i det hele taget være ekstra opmærksom, hvis du er et sted, hvor der mange mennesker.

Hvis du ikke har dine smykker på, så hav dem med i en taske med lynlåsåbning, som du kan hænge tværs over brystet. Her har du godt styr på dine smykker fra Smykkemester. Det er ikke smart at have dem i en rygsæk på ryggen. Hvis du har dem i en rygsæk, så tag rygsækken omvendt på, så den er placeret på maven.

Det kan være, at du har smykkerne med, fordi du gerne vil have dem på om aftenen, når du går ud og spiser. Når du tager på stranden eller på vandretur om dagen, vil du måske hellere lade smykkerne blive på hotellet. Her kan du få opbevaret smykkerne i en sikkerhedsboks, mens du er væk. Hvis du har taget smykkerne med på stranden, må du aldrig efterlade dem i en taske, mens du går ud og bader.

Hvis uheldet er ude, hvad skal du så gøre?

Skulle du være så uheldig, at du får stjålet nogle smykker på din rejse, så kan du få dækket tabet af din indboforsikring. Sørg for at anmelde tyveriet til politiet på dit rejsemål.

Hvis du har købt dine smykker hos Smykkemester, har du måske stadig kvitteringen liggende. Det er altid smart at gemme dine kvitteringer, når du køber smykker. Så har du kvitteringerne som dokumentation til din forsikring. Hvis du ikke længere har kvitteringen fra Smykkemester, kan du tage billeder af dine smykker. Så kan du bruge billederne som dokumentation på, at smykkerne er dine.

Det kan være svært at huske, hvad de stjålne smykker har kostet, hvis du ikke længere har kvitteringen. I den situation kan du prøve at gå ind på hjemmesiden hos Smykkemester finde dit smykke. Her kan du se smykkets pris, så du kan oplyse prisen til dit forsikringsselskab for at få dækket dit tab.

Comments are closed.