Hvis uheldet er ude i Italien – sådan holder du dig sikker på rejsen

Hvis uheldet er ude i Italien – sådan holder du dig sikker på rejsen

Når du skal rejse til Italien, er der uden tvivl en hel masse ting, du glæder dig til at opleve. Byen har så meget forskelligt at byde på, og en ting er i hvert fald sikker: du kommer ikke til at løbe tør for ting at se, når du er på ferie i Italien.

Samtidig er byen også stor og som i alle andre storbyer kan der gå noget galt – du kan blive berøvet eller opleve andre ubehagelige situationer. Der er heldigvis masser af politi i Italien, og byen er generelt sikker, men det er altid godt at være på den sikre side.

Sørg for at have en god rejseforsikring

Det er altid vigtigt at have en god rejseforsikring, der kan være der for dig, hvis uheldet er ude. Med en rejseforsikring kan du være sikker på, at du kan få den hjælp, du har brug for, hvis der skulle ske noget på din tur til Italien.

Det er en god idé at vælge den bedste rejseforsikring, når du skal til Italien, så du kan være sikker på, at du er dækket i alle forskellige tilfælde, men at du samtidig ikke skal betale alt for mange penge for din forsikring.

Det giver en stor ro i kroppen at rejse med en fornuftig rejseforsikring, så du altid kan blive hjulpet i Italien.

Pas godt på dine ting

Når du skal gå rundt i Italien og evt. tage metroen rundt i byen, hvor man står tæt sammen med andre mennesker, er det en god idé at passe godt på sine ting. Undgå at have åbne tasker hængende løst over skulderen, hvis du kan, således at du ikke risikerer at blive udsat for lommetyve.

Det er en god idé at have dine værdigenstande tæt ved kroppen, så de ikke er til at komme til. Nogen foretrækker blandt andet at rejse med en pengekat, der kan hænge rundt om halsen og indeholde de vigtigste genstande som pas, kreditkort og kontanter.

Undgå at ligne en turist

Mange lommetyve og andre bøller går oftest efter turister, der ser forvirrede ud i gadebilledet i Italien. De er nemme ofre, da de har travlt med at prøve at finde vej, så de kommer til at se forvirrede ud og dermed ikke lægger lige så meget mærke til, hvis de bliver berøvet.

Derfor er det altid en god idé ikke at komme til at ligne en turist, når du rejser. Du kan med fordel gøre det, at du på forhånd planlægger, hvor du skal hen den dag, og lægger en god plan for, hvordan I bevæger jer igennem Italien.

Hvis I er faret vild og bliver nødt til at kigge på et kort, er det en perfekt undskyldning til at sætte sig ind på en café med en kop kaffe og stille og roligt planlægge resten af ruten. På den måde ender I ikke med at stå forvirrede midt på åben gade, hvilket vil kunne spare jer for problemer.

Comments are closed.